Ontruiming-247-logo

Woningontruiming

Bent u op zoek naar een woningontruiming bedrijf? Ontruiming 24/7 verzorgt woningontruimingen, inboedel leeghalen, spoedontruimingen en bijzondere schoonmaak. Dit doen wij bijvoorbeeld bij een verhuizing, faillissement of overlijden. Het kan fijn zijn om een professionele en betrouwbare partij in te schakelen voor het laten leeghalen van uw huis of dat van uw dierbare. Wij ontruimen op een tactvolle en respectvolle manier de woning en leveren deze bezemschoon op.

Ga snel naar

Waarom een woning ontruimen?

Een woningontruiming kan verschillende redenen hebben, zoals een verhuizing, emigratie, afloop van een huurcontract of omdat u uw woning gaat verkopen.

Maar ook vervelende omstandigheden kunnen leiden tot een woningontruiming. Denk daarbij aan een echtscheiding, overlijden, uithuiszetting of bij een faillissement.

Woning laten ontruimen

Het kan prettig zijn om een professioneel bedrijf in te huren dat woningen leeghaalt. Vooral als het een emotionele kwestie betreft bent u met andere dingen bezig dan het leeghalen van een woning.

Wij verzorgen woningontruimingen op een respectvolle en tactvolle manier. Door onze jarenlange ervaring hebben wij alle situaties al wel eens voorbij zien komen. Zo verzorgen wij ook spoedontruimingen en bijzondere schoonmaak.

Woningontruiming

Waarom woningontruiming uitbesteden?

Een woning leeghalen is een vak apart. Niet alleen is het fysiek zwaar werk, het vraagt ook om de nodige materialen zoals een verhuislift, vuilcontainer en verhuiswagen.

Daarnaast voeren wij meteen kleine reparaties uit waardoor de woning keurig netjes en bezemschoon wordt opgeleverd.

Tot slot leveren wij diensten waar u misschien in eerste instantie niet aan dacht, zoals het verwijderen van vloerbedekking. Als u de woning op een nette manier wilt achterlaten, is het aan te raden om een vakman in te huren.

Redenen om een woning ontruiming uit te besteden op een rijtje:

Vrijblijvende offerte?

Hoe Ontruiming 24/7 een woning ontruimt

Bij ons staat service en vakmanschap voorop. Wij behandelen uw dierbare spullen met zorg en leveren de woning keurig netjes en bezemschoon op. Ook werken wij tactvol, omdat bij een woningontruiming nogal eens schaamte komt kijken.

Iedere woning ontruiming is anders. Zo speelt de reden achter het leeghalen van de woning een grote rol, maar ook het type woning, de hoeveelheid spullen en wat uw wensen zijn.

Hieronder delen we een globaal stappenplan, zodat u een idee heeft van hoe een woningontruiming in zijn werk gaat.

Huis leeghalen: korte samenvatting

Stappenplan ontruimen woning

Stap 1: Inventariseren inboedel en staat woning

Om een precieze kostenberekening te kunnen maken, komen wij altijd eerst bij u langs om de inboedel te inventariseren. Hoeveel spullen staan er in het huis en wat is de staat van de woning? 

Tijdens deze inventarisatie lopen wij de inboedel samen met u door. Zo kunt u aangeven wat er met de spullen mag gebeuren: verhuizen, elders opslaan, een tweede leven geven of afvoeren naar de stortplaats.

Stap 2: Offerte opmaken

Na de inventarisatie weten wij precies hoeveel werk wij kwijt zijn aan de woningontruiming en kunnen wij u een offerte op maat bieden. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Stap 3: Spullen inpakken en afvoeren

Onze ontruimers gaan aan de slag. De spullen worden gesorteerd, zorgvuldig ingepakt en kamer voor kamer wordt de woning leeggehaald. Wij plaatsen een vuilcontainer voor eventueel afval en voor verhuizen of elders opslaan gebruiken wij een discrete verhuiswagen. Gemiddeld zijn wij 1 werkdag bezig met het leeghalen van een huis. Bij grote huizen of een grote inboedel kan het iets langer duren.

Stap 4: Tapijt en andere vloer- of raambekleding verwijderen

Bij een woning ontruimen moet u ook denken aan de vloerbedekking en raambekleding.

Stap 5: Kleine reparaties en/of schoonmaken

U kunt er tevens voor kiezen om de woning door ons te laten schoonmaken. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar en kunt u erop vertrouwen dat de woning keurig schoon wordt opgeleverd. Zo maken onze ontruimers het sanitair en de keukenapparatuur schoon. Ook voeren wij kleine reparaties uit. Bij het opleveren van een huurwoning moet u er namelijk voor zorgen dat spijker- en schroefgaatjes gedicht zijn en dat alles in originele staat wordt opgeleverd.

Stap 6: De woning bezemschoon opleveren

Na afloop lopen wij de woning met u (of de verhuurder) na en leveren deze bezemschoon op.

Tactvolle woningontruiming

Helaas komt het vaak voor dat een woning leeggehaald moet worden door uithuiszetting of een faillissement. Vaak zijn de emoties bij de bewoners hoog of heerst er schaamte.

Geen zorgen: geen situatie is ons vreemd. Wij zullen de woning altijd tactvol ontruimen. Zo komen we in een blanco bus (zonder opdruk) en gaan uiterst discreet om met uw persoonlijke eigendommen of dat van uw dierbare.

Huis leeghalen spoed

Heeft de woningontruiming spoed? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Wij vragen u in dit geval om telefonisch contact met ons op te nemen.

Vervuilde woning ontruimen

Bij Ontruiming 24/7 krijgen we vaak te maken met het leegruimen van een vervuilde woning. Bijvoorbeeld omdat iemand veel spullen heeft verzameld, de woning al lange tijd niet heeft schoongemaakt of door overlijden in de woning of zelfs een plaats delict.

Wij merken dat er veel schaamte heerst bij mensen met een vervuilde woning, maar dit is nergens voor nodig. U moest eens weten hoe vaak wij dit aantreffen, vaak zonder dat de omgeving ervan afweet.

Dus als u opzoek bent naar een professioneel en discreet bedrijf voor:

Dan bent u bij Ontruiming 24/7 aan het juiste adres.

Het ontruimen van een vervuilde woning vraagt om een specialist. Vaak is alleen het opruimen van de inboedel niet voldoende. Er is aanvullende kennis en materialen nodig om de woning te desinfecteren en weer schoon op te leveren. Ook hierin kunt u vertrouwen op onze deskundigheid en discretie.

Ontruiming door Ontruiming 247

Kosten woning ontruimen

Bent u benieuwd naar de kosten van een woningontruiming? Lees hier verder.

Offerte aanvragen woningontruiming

Wilt u een woningontruiming laten uitvoeren door Ontruiming 24/7? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens hieronder.

Sterke punten van 24/7

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.