Ontruiming-247-logo

Seniorenwoning ontruimen

Voor het ontruimen van een seniorenwoning bent u bij Ontruiming 24/7 in goede handen. Wij gaan vakkundig, snel en discreet te werk. Voor senioren is verhuizen vaak een fysiek onmogelijke opgave. Het inschakelen van een professioneel bedrijf biedt de oplossing. Moet de seniorenwoning ontruimd worden na overlijden? Wij ontzorgen u volledig.

Ga snel naar

Huisontruiming senioren

Een seniorenwoning moet vaak snel ontruimd worden. Betreft het een verhuizing? Dan is dat voor senioren vaak fysiek te zwaar of zelfs onmogelijk. Bij een overlijdenskwestie is de familie meestal druk met het regelen van de uitvaart.

Als wij een seniorenwoning ontruimen staat ontzorgen dan ook op nr. 1. Wij gaan uiterst zorgvuldig en discreet te werk. Betreft het een spoedontruiming? Dan gaan wij binnen 24 uur aan de slag.

Ontruiming 247

Senioren ontruiming door verhuizing

Gaat u verhuizen naar een (kleinere) aanleunwoning of verzorgingstehuis? Dan zult u waarschijnlijk afscheid moeten nemen van een aantal spullen. U kunt beslissen of wij deze spullen elders opslaan, een tweede leven geven of naar de stort brengen. De rest van uw inboedel wordt met de grootste zorgvuldigheid ingepakt en verhuisd naar uw nieuwe woning.

Vrijblijvende offerte?

Seniorenwoning ontruimen na overlijden

Bent u nabestaande en moet u een seniorenwoning ontruimen na overlijden? Dan willen wij u allereerst veel sterkte wensen.

In deze verdrietige periode bent u waarschijnlijk druk met het regelen van de uitvaart en natuurlijk met uw eigen verdriet. Wij nemen graag al het werk voor u uit handen, zodat de woning wordt ontruimd en bezemschoon wordt opgeleverd. Weet u nog niet wat u met de spullen van de overledene wilt doen? Dan slaan wij de inboedel tijdelijk elders op zodat u hier rustig over na kunt denken.

Lees meer over woningontruiming na overlijden.

Werkwijze senioren ontruiming

Wilt u weten hoe wij te werk gaan bij het ontruimen van een seniorenwoning? Hieronder delen wij een globaal stappenplan met u. Vanzelfsprekend is iedere woningontruiming maatwerk.

Stap 1: Inventariseren

Om u een precieze prijsopgave te kunnen geven, moeten wij de woning vooraf inventariseren. Zo weten wij hoeveel tijd de ontruiming ons gaat kosten. Wij bekijken o.a. de hoeveelheid spullen, bespreken met u wat er met de inboedel mag gebeuren en bekijken de staat van de woning.

Stap 2: Spullen inpakken en afvoeren

Op de dag van de ontruiming beginnen onze vakmannen met het sorteren van de spullen. Daarna wordt alles zorgvuldig ingepakt en vervoerd. Uiteraard doen wij dit alles zeer discreet.

Wij plaatsen een vuilcontainer voor eventueel afval en voor verhuizen of elders opslaan gebruiken wij een verhuiswagen. Gemiddeld zijn wij een halve tot één werkdag bezig met het leeghalen van een seniorenwoning.

Stap 3: Tapijt en andere vloer- of raambekleding verwijderen

Een seniorenwoning moet vaak bezemschoon worden opgeleverd. Dat betekent dat ook de vloerbedekking en raambekleding verwijderd moeten zijn. Ook dit kunt u met een gerust hart overlaten aan Ontruiming 24/7.

Stap 4: Kleine reparaties en/of schoonmaken

Voor wij de seniorenwoning opleveren moeten er meestal wat kleine reparaties uitgevoerd worden, wat schilderwerk plaatsvinden en e.e.a. worden schoongemaakt. Dit kunt u natuurlijk zelf doen om kosten te besparen, maar ook dit kunnen wij voor u uit handen nemen. Zo weet u zeker dat u de woning probleemloos kunt opleveren.

Stap 5: De woning bezemschoon opleveren

Na afloop lopen wij de woning met u (of de verhuurder) na en leveren deze bezemschoon op.

Vervuilde seniorenwoning ontruimen

Bij Ontruiming 24/7 krijgen we regelmatig het verzoek om een vervuilde woning leeg te ruimen. Ook bij seniorenwoningen is dit soms het geval. Bijvoorbeeld omdat iemand veel spullen heeft verzameld, de woning al lange tijd niet heeft kunnen schoonmaken of door overlijden in de woning.

Ook merken wij dat er veel schaamte heerst omtrent dit onderwerp. Dit is nergens voor nodig. U moest eens weten hoe vaak wij vervuilde woningen aantreffen, vaak zonder dat de omgeving ervan afweet.

Het ontruimen van een vervuilde woning vraagt om specialistische kennis en materialen. Vaak is alleen het leegruimen van de inboedel niet voldoende. Er is aanvullende kennis en materialen nodig om de woning te desinfecteren en weer schoon op te leveren. Ook hierin kunt u vertrouwen op onze deskundigheid en uiterste discretie.

Seniorenwoning leeghalen met spoed

Wanneer het een overlijdenskwestie betreft, moet een seniorenwoning vaak met spoed worden leeggeruimd. Soms al binnen enkele dagen na het overlijden. Bent u op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar bedrijf om deze klus te klaren? Neem dan (bij voorkeur telefonisch) contact met ons op. Dan kunnen wij de ontruiming z.s.m. starten.

Kosten seniorenwoning ontruimen

Omdat een seniorenwoning vaak maar 1 of 2 kamers heeft, is het leeghalen ervan vaak vele malen goedkoper dan het ontruimen van een eengezinswoning. Wilt u weten wat de kosten zijn? Wij hebben een handig overzicht voor u gemaakt.

Seniorenwoning ontruimen

Offerte seniorenwoning ontruimen

Wilt u een seniorenwoning laten ontruimen door Ontruiming 24/7? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens hieronder.

Sterke punten van 24/7

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.