Ontruiming-247-logo

Woningontruiming kosten

Wilt u een bedrijf inhuren voor het laten ontruimen van uw woning of dat van een dierbare? Dan wilt u natuurlijk weten wat zo’n woningontruiming kost. Op deze pagina geven wij u een overzicht.

Ga snel naar

Wat kost een woningontruiming?

De exacte kosten voor een woningontruiming verschillen per situatie. Hoeveel spullen er aanwezig zijn bijvoorbeeld, wat de staat is van de woning wat uw wensen zijn. Het is dan ook essentieel om een offerte op maat te laten maken.

Om u toch een richtlijn te geven, sommen we hieronder de gemiddelde prijzen overzichtelijk voor u op.

Woningontruiming

Kosten garage ontruimen

Een berging, opslag of garage is sneller ontruimd dan een woning. De gemiddelde prijs ligt dan ook een stuk lager. Gemiddeld kost een garage ontruimen tussen de € 175,- en € 750,-.

Huis ontruimen kosten

Wij krijgen vaak de vraag: wat kost een huis ontruimen? Dat is uiteraard sterk afhankelijk van de grootte van de woning, net als de hoeveelheid spullen.

Seniorenwoning / kamer in verzorgingstehuis€ 275,- tot € 875,-
Appartement (1 à 2 kamers)€ 425,- tot € 975,-
Eengezinswoning€ 775,- tot € 2150,-
Grote woning > 3 slaapkamers€ 1100,- tot € 2600,-

Vrijblijvende offerte?

Bezemschoon opleveren kosten

Vaak is alleen het inpakken en afvoeren van de inboedel niet voldoende. Wilt u dat wij de woning bezemschoon opleveren? Dan zijn aanvullende schoonmaakwerkzaamheden en/of kleine reparaties nodig.

Schoonmaken woning€ 18,- per uur
Verwijderen vloerbedekking en raambekleding€ 2,75 per m2
Afvalverwerking€ 125,- tot € 775,-

Prijsfactoren woningontruiming

Zoals u hierboven hebt gezien liggen de prijzen soms ver uit elkaar. Dat komt omdat er allerlei omstandigheden zijn die de prijs verhogen of juist drukken.

Denk daarbij aan:

Goedkoop een woning ontruimen

Wilt u weten hoe u goedkoop een woning kunt laten ontruimen? Er zijn zeker handige besparingstips die u al snel honderden euro’s kunnen besparen op de woningontruiming. Zo kunt u ons veel tijd besparen door de inboedel alvast te categoriseren. Ook kunt u ervoor kiezen om het afval zelf naar de stort te brengen. Er zijn overigens ook ontruimingsbedrijven die inboedel opkopen. De waarde van deze spullen wordt dan van de offerteprijs afgetrokken.

Andere slimme bespaartips zijn het kiezen van een ontruimingsbedrijf in uw regio. Dat scheelt namelijk flink op de voorrijkosten. Maar ook het vergelijken van verschillende offertes loont!

Offerte woning ontruiming

Wilt u een woningontruiming laten uitvoeren door Ontruiming 24/7? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens hieronder.

Sterke punten van 24/7

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.